Psykolog priser og vilkår.

 

Psykolog behandlinger 

Individuelle samtaler  1100 kr /50 min
Parterapi  1400 kr/90 min
Familiesamtale  1400 kr/90 min

Disse psykolog priser er moms fri

Børnepsykologiske undersøgelser.

Prisen afhænger af hvor omfattende undersøgelsen er. Kontakt for nærmere information.

Tilskud til psykolog behandling. Offentlig sygesikring og private forsikringer.

Ved at bruge en psykolog der er tilknyttet den offentlige sygesikring og har ydernummer, kan der opnås tilskud til behandlingen gennem en henvisning fra egen læge. Jeg har ikke ydernummer og dette tilskud kan derfor ikke opnås hos mig. Men mange har tegnet sundhedsforsikringer. Enten privat eller gennem deres arbejde. Som autoriseret psykolog er jeg godkendt af forsikringsselskaberne og du vil således kunne få betalt et samtaleforløb eller en psykologisk udredning.

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” til psykolog behandlinger

Sygeforsikring “danmark” giver 300 kr. i tilskud pr. psykologsamtale til unge under 18 år og til personer med en let til moderat depression eller let til moderat angst herunder let til moderat OCD. Yderligere beskrivelse af henvisningsårsagerne 1 til 11, som udløser tilskud, kan læses på Sygeforsikring “danmark”s hjemmeside.
Har du en gruppeforsikring hos Skandia, Danica Pension og PenSam betaler Sygeforsikring “danmark” det fulde honorar for psykolog behandlingen.

Afbud

Undgå unødvendige udgifter og meld afbud i god tid. Meldes der afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, eller udebliver du fra samtalen uden at melde afbud, afregnes timen som en anvendt terapisession. Udenfor vores telefontid kan du melde afbud ved at indtale en besked på min telefonsvarer eller ved at sende en email til Psykolog Berit Falkenstrøm psykolog.bf@gmail.com